Chuckovo Djetinjstvo - Prvi dio


Chuck Norris…jedini covjek koji se vidi iz kosmosa…jedan od tri sina jedinca rodjen u siromasnoj kuci koju je sam izgradio prije svog rodjenja. Zbog cestog ocevog orgijanja i stalnih pijanstava izgubio je nevinost prije svoga oca a prilikom rodjenja svoje majke Chuck je citav dan pucao iz topa. Jednog jutra trazeci malog zalutalog Chucka otac je otisao u crkvu gdje ga je zatekao kako sam sebe drzi na krstenju. Chuck je bio jako snalazljivo dijete tako da je uspio ubijediti Nanu da nije gladan. Dok su se druga djeca igrala u pijesku, Chuck se stalno igrao u betonu i bio je nerazdvojan od svog iPhona s cijelom jabukom jer mu je Apple morao placati po 99 centi za svaku preslusanu pjesmu. Mnogo je volio zvake i uzivao je u slasti dok su se zvake same zvakale. Zalosno je bilo sto je morao spavati s upaljenim svjetlom, ne zato sto se boji mraka nego zato sto se mrak bojao njega. Za prvi rodjendan je pojeo tortu prije nego sto je saznao da je unutra crvenkapica…a trebala mu je dati bakinu korpu iznenadjenja.

Cesto je odlazio u Burger King i narucivao Big Mac…i svaki put je dobio. Poslije obroka morao je cijediti iz jabuka sok od narandze jer je davno popio vodu iz pipe na ex. Na nagovor svoga oca Srijedom je igrao tenis i svaki put bi pobijedio zid, zbog cega je otac bio jako sretan a posebno se otac obradovao kada je primijetio da je mali Chuck bio brzi od sekunde za dva minuta. Chuck Noris nije citao knjige, on je smrknuto buljio u njih dok ne dobije informacije koje mu trebaju.


Iako rodjen sedamdesetih stalno je slusao muziku devedesetih. Brzi od metka... snazniji od lokomotive... u stanju da preleti najvise zgrade... da, to su vjezbe za zagrijavanje Chucka Norrisa.

Nastavice se....

Jaskonja
23.06.2011
4,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala