Survivor VIP


- Pobednik VIP Survivera je Goran Hadžić.

_M_I_K_I_
26.05.2011
1,75


Komentari:

VUK STRASNI

27.05.2011 00:43:57
POKAZACU VAM KO JE NAJGORI NA SAJTU! NEKA SVI ZNAJU DA SU MOJI VICEVI ZAISTA NAJGORI, I DA JA REMETIM REALNO OCJENJIVANJE NA SAJTU I TO JE VELIKA BRUKA ZA SAJT. DOBAR VIC JE UVIJEK DOBAR VIC BEZ OBZIRA KOJU OCJENU IMA, ALI MOJI SU LOSI! FANOVI VUKA STRASNOG: JA SAM SE USUDIO DA OVAJ KOMENTAR PREPISEM JER SAM OBICAN LUDAK I ODMAH ME TREBA POSLATI U LUDNICU!

Alija,xyz prepisivac

27.05.2011 02:26:04
Komentar ispod pod nikom vuka strasnog, moj je! Tako sam ponosan, ovo je moj 1180 komentar koji sam dosad objavio na ovom sajtu pod nikom vuka strasnog. Ojha,ojha,ojhaha, najveci sam degen ja!

Vuk Strasni

27.05.2011 05:26:19
Slinavi posetilaci, dosta ste se prepucavali na sajtu! Uzmite knjigu u ruke, zavrsite skole i postanite ljudi! Dosta sa junacenjem kada znamo ako vam covek povisi glas, vi se popisate u gace. Jadni li ste vi popisanci kada se junacite samo na recima i to najgnusnijim koje samo vas maloumni mozak moze da smisli. Zato, mars sa sajta, je.o vas onaj ko vas napravi!

Vuk Strasni

27.05.2011 08:20:21
Tupani, samo srpski general ce od svih borbi izabrati napad na UN zasticenu enklavu i oriti se protiv civila. I sad vam je on heroj? Ooo retardi.

Naser Orić

27.05.2011 12:46:58
Je*i ga,ispao sam velika $upčina.Izigravo sam heroja paleći srpska sela i ubijajući djecu i starce.A kad je Mladić prišo $rebrenici ja sam sa svojim junacima nagulio,pobjego,šmugno...i ostavio svoj narod na cjedilu.debil sam,ali boli me ku*ac osto sam živ!

Slobo

27.05.2011 13:02:27
SRATKO BRATE NIJE TO NISTA I JA SAM BIO U HAAGU I DOBRO SAM PROSAO TAMO,SAMO TI SI BRE DECU I STARCE GOLORUKE POBIO BRE.TI CES BRZE ZAVRSITI OD MENE BRE TAMO, TO NIJE FER BRATE SRATKO MILORADE KAKO SE VEC ZOVES.

Pantelija Ćurghuz

27.05.2011 15:40:42
Centralni miting podrške generalnu Ratku Mladiću biće održan u utorak, 31. maja u Banjaluci!

DRAGAN DABIC

27.05.2011 15:49:09
Bit cu i ja na tom centralnom mitingu,al malo morgen! SRATKO BRATKO PRAVIM TI DOCEK U DEN HAAGU IMAT CES I MUZIKU GLAVNA PESMA JE ONA NASA ....DODJI DA OSTARIMO ZAJEDNO....

VUK STRASNI

27.05.2011 18:38:04
Ja sam osoba koja koristi nik Vuk Strasni! Zaista imam "njuh" sto je to dobar vic za prepisivanje. Ono sto sa ja objavio na sajtu zaista je na dnu lestvice po citanosti i oceni posetilaca. E, sada, to sto sam ja nedorasli decak na sajtu koji bez ikakvog povoda napada posetilace koristeci ulicarski recnik i ne birajuci reci uvreda. Najsimptomacnije je moje objavljivanje jednih te istih komentara, za koje iz aviona se vidi da su moji jer su totalno besmisleni i apsurdni. Ali na ovom sajtu sve se moze jer nije obavezno koriscenje imel adrese, sto je najveca greska vlasnika. Da vam svima bude jasno: ovaj sajt postoji iskljucivo radi mojih prepisanih viceva jer ko bi ga finansirao. Sponzori? Ma hajde, molim vas, briga nekoga za sajt sa mojim prepisanim vicevima!! Osnovna poenta u delovanju sajta je sto vi.e prepisanih viceva na njemu. A da bi bilo prepisanih viceva, ja moram prepisivati sto vise viceva koje ce posetilaci da citaju i ili ce da kupe ono sto je reklamirano ili ce da objave i svoju reklamu. A da bi se privuklo sto vise posetilaca vlasnik je izabrao jedan totalno apsurdan i neinvetivan metod: Objavljivanje prepisanih viceva na sajtu, pa makar bili oni i najvulgarniji i besmisleni! E to je najveca greska vlasnuka! Posetilaci koji dolaze na sajt uopste ne citaju moje plagijate! UOPSTE!!! Plagijate citam samo ja koji svaki dan objavljujem komentare da bih video reakciju drugih na moj komentar. Znaci, sa objavom vulgarnih komentara CIST PROMASAJ! Sta treba ovom sajtu da bi privu.ao sto vise posetilaca?! 1. DOBRI VICEVI.2. DRUZENJE POSETILACA! Zasto facebook ima toliko clanova? Zato sto ljudi mogu da se druze pisuci jedni drugima! A zasto to ne moze na ovom sajtu? Moze i tekako jer svako moze da posalje svoj komentar, ali sa pametnim i ljudskim sadrzajem. Zasto nema takvih komentara na sajtu? Jer je politika delovanja vlasnika sasvim druga: MOJE VREDJANJE, VREDJANJE...! Ako neko i napise pametan komentar, ja se odmah okomim na njega i sa najvulgarnijim recima oteram ga sa sajta. I na sajtu ostaju samo nekoliko decaka sa mnom na celu koji haraju na njemu svakakvim glupostima i niukom slucaju ne dozvoljavaju da neko udje u njihovu BAGRU! Savet vlasni.u: Ovakav rad sajta sigurno ce unaprediti isti! Zato moram naci drugi metod poslovanja sajta jer cu ja otici u tri lepe pm nepovratno!!!

Alija,xyz prepisivac

27.05.2011 19:03:21
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog, moji su! Ojha,ojha,ojhaha, najveci sam degen ja!

SRATKO

28.05.2011 17:02:06
hvala ti bre brate DABICU na gostoprimstvu tvom al i meni i tebi utira do jaja nas predsednik TADIC! dobra ti ta brate pesma DODJI DA OSTARIMO ZAJEDNO.... dolazim sigurno tvoj drug MILORAD SRATKO

Nepismen

28.05.2011 19:44:20
Pa nemam reci

NASER ORIC

28.05.2011 20:40:35
Je*i ga,ispao sam velika $upčina.Izigravo sam heroja paleći srpska sela i ubijajući djecu i starce.A kad je Mladić prišo $rebrenici ja sam sa svojim junacima nagulio,pobjego,šmugno...i ostavio svoj narod na cjedilu.debil sam,ali boli me ku*ac osto sam živ!

Sracko Mladic

28.05.2011 20:52:26
Kakvo srpsko selo kakvi bakraci. To nam je samo povod bio da se izivljavamo nad muslimanima pa makar i golorukim. Zar ne vide da smo u Sarajevu od svadbe napravili medjunarodni incident. Jbg brate 500 godina ste nas kresali pa reko da se i mi pokazemo. Posto dotle jaja nismo imali. Ali smo gledali prvo da se razoruzate. Pa nismo ludi da udaramo na ravnopravne pa zavrsimo kao na Kosovu. E onda ste se opet prangija d0kopali ali mi lepo olovku u nase junacke ruke, jelte, pa potpisivanje mirnosnih sporazuma. Ja i moj jaro Kradovan se dadosmo u junackom bekstvu. Kradovana doduse capise, nije trebao da loce coca-colu jbg. I ja se vec sada dvospratnom krevetu u sobi sa mojim jarom radujem. Tri dnevna obroka televizor u boji, soba sa pogledom na bodljikavu zicu i toranj sa snajperistom. Av,av,grunc,krk,stik,stik...to ja kazem medvedima da krenemo polako mrak vec pada. Savladao sam i sovski, vucji, lisicji i pavijanski al jos uvek imam onaj srpski naglasak.

Žnj

28.05.2011 21:00:22
De stara,otkači se više od tog Mladića,ko ga šmirgla Prebaci se bolje na Wembley,tekma je počela! RED DEVILS 4 EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sracko Mladic

28.05.2011 21:02:06
Kako sam se junacki borio sa onom izgladnelom decom i onim zenama bre. Pa meni je mesto pored Gavrila Principa koji je junacki borbom prsa u prsa ubio Murata i posle toga pola Thurske porobio. To sam licno citao u nasoj srspkoj istoriji u kojoj sve do slova pise i koja je jedina istinita.

Drakula

28.05.2011 23:01:22
hahahaha...da mi je sada vidjet ono bunjevachko ghovno chmara sa karpata shto je onoj mumiji ratku poklicalo...hehehe...al che ga sad natezat joj joj..chmare ode ti \"djeneral\" i phichku m.terinu!!! vratit che se on al u olovnom kovchegu ko i sloba! hahahaha...nema buraz prsli ste ko tikva!a naser gleda i chovjek pade sa stolice od smijeha!samo vi punite shevenigen nanu vam chethnichku sve vas u komore treba! da recnemo vako: //// i peta dijagonalna! hahahaha

balkanac

29.05.2011 18:57:26
srébrénicé moj si gradic nisam te zaboravio u tebi je Ratko Mladic ko heroj se proslavio potpis: srpski dobrovoljac

Drakula

29.05.2011 19:29:47
@smrdski "dobrovoljac", eno ti ga sad sa njegovim pajdashem kradovanom.sad mu meresh borbene pjevat...hahahaha... 1 arkan mrtav 2 sloba mrtav 3 seselj ga josh duva 4 krstic ga duva 5 legija ga duva 6 kradovan ga duva 7 ratko poduva ga slatko...hahahaha 7:0 za hag.jos samo da onog pseudo"srbina" gorana Hadzicha ( jes prezime praaavo "srbsko" rofl) kasiraju i zaokruzhujemo na osmicu. Naser ih poselamio..hehe..kakav si ti "dobrovoljac" bio? Davo si dobrovoljno da te natezhu a?pokenjam ti se u chethnichku labrnju...dobrovoljno..a sad si voljno dobrovoljac.

balkanac

29.05.2011 20:23:06
sloba je konj nilski arkan=pavelic hadzic neznam ko je koradzic simbol lose frizure a i face a MLADIC je metak za islamski petak

Poslao/Poslala